Andrej Medical

Content - Andrej Medical

Vaš partner u zdravstvenoj nezi
u Kragujevcu

Zašto redovni pregledi i briga o zdravlju igraju ključnu ulugu

Dobrodošli u Andrej Medical, vodeću zdravstvenu ustanovu u Kragujevcu koja vam nudi širok spektar medicinskih pregleda i usluga. Naša posvećena ekipa stručnjaka omogućava vam brigu o vašem zdravlju s najvišim standardima.

Ginekološki pregled Kragujevac:

Ginekološki pregled je od vitalnog značaja za žensko zdravlje. Naša iskusna ginekološka specijalistkinja, spec. ginekologije Snežana Sebek, pruža sveobuhvatan pregled i savetovanje kako bi se osigurala vaša dobrobit.

Ortropetski pregled Kragujevac:

Zdravlje mišićno-koštanog sistema je ključno. Naši ortopedi su tu da vam pruže dijagnozu i terapiju za sve vrste problema sa zglobovima i kostima. Dr Srđan Vlajović, koji dolazi iz Jagodine, je jedan od naših stručnjaka koji će se posvetiti vašem zdravlju.

Psihijatar Kragujevac:

Mentalno zdravlje je važno kao i fizičko. Naši psihički stručnjaci nude podršku, terapiju i lečenje za različite mentalne probleme. Dr Suzana Perović je jedna od naših vodećih psihičkih stručnjaka koja će vam pružiti kvalitetnu brigu i podršku u očuvanju vašeg mentalnog zdravlja.

Urolog Kragujevac:

Urolozi u Andrej Medical, uključujući i dr Ivana Milovanovića, su specijalizovani za dijagnozu i lečenje problema sa urinarnim traktom i muškim reproduktivnim sistemom.

Hematolog Kragujevac:

Hematolozi pružaju dijagnozu i terapiju za poremećaje krvi, što je ključno za opšte zdravlje. Dr Vesna Stojanović je naša iskusna hematološka specijalistkinja koja će vam pružiti najbolju moguću brigu i podršku u vezi sa hematološkim pitanjima.

Vaskularni pregled Kragujevac:

Naši vaskularni specijalisti, uključujući i dr Dragana Vulića, procenjuju vaskularno zdravlje i leče vaskularne probleme kako bi se smanjio rizik od srčanih bolesti.

Ultrazvuk Kragujevac:

Ultrazvuk je neinvazivna metoda za dijagnostiku različitih medicinskih stanja i pružamo najnoviju tehnologiju za precizne rezultate. Dr Svetlana „CECA“ Marinković, naša stručnjakinja u oblasti radiologije, će vam pružiti najkvalitetniju uslugu pri obavljanju ultrazvučnih pregleda.

Endokrinolog Kragujevac:

Endokrinolozi u Andrej Medical, uključujući i dr Ivanu Đokić, su stručnjaci za hormonske poremećaje i endokrinološke probleme.

Pregled neurologa Kragujevac:

Naš neurolog, dr Moma, je specijalista za dijagnozu i lečenje neuroloških stanja. Bilo da se radi o glavoboljama, neuropatijama ili drugim neurološkim problemima, dr Moma će vam pružiti stručnu brigu i podršku.

Pregled nefrologa Kragujevac:

Nefrolozi, uključujući i dr Dragana Stolića, su specijalisti za bubrege i dijagnozu, te lečenje bolesti bubrega. Dr Dragan Stolić će vam pružiti stručnu brigu i podršku kako biste očuvali zdravlje vaših bubrega.

U Andrej Medical, vaše zdravlje je naš prioritet. Naši stručnjaci su tu da vam pruže vrhunsku medicinsku brigu i podršku.
Bez obzira na vaše potrebe, možete se osloniti na nas za pouzdanu i profesionalnu zdravstvenu uslugu u Kragujevcu.
Ne čekajte – proverite svoje zdravlje već danas!

  • Kragujevac:
    Zorana Đinđića 26/16
    andrejmedicaldva@gmail.com

Za više informacija pozovite
 +381 60 640 23 29