Andrej Medical

Content - Andrej Medical
Razlog zbog koga postojimo - Andrej Medical

Pozdrav dragi naši, odlučili smo da prvi blog bude ukratko o nama i razlogu zbog kog postojimo, kao i našem načinu rada.

Zdravstvena ustanova Andrej Medical je nastala 2015. godine kao ordinacija u Jagodini i nakon 3 godine je prerasla u zdravstvenu ustanovu. Zamisao vlasnika je bila da naši pacijenti mogu da zavrse sve na jednom mestu, bez čekanja i po pristupačnim cenama. Naravno, to u početku nije bilo ni malo lako kako zbog poverenja pacijenata, odabira lekara za saradnju i laboratorije koja bi bila 100% od poverenja.

Ali, kao što i sami znate, najbitniji su lekari za saradnju, njihova iskustva i pristup pacijentima. Tokom ovih godina našeg rada, shvatili smo da ništa nije crno ili belo u životu, pa tako ni u medicini i koliko toliko smo uspevali da se stavimo u kožu svakog pacijenta, saslušamo i pomognemo na najbolji mogući način.

Kao što je uopšte poznato, generalni problem svuda u svetu pa i kod nas je što smo previše preokupirani svojim obavezama i nemamo previše vremena za čekanje. Isto tako i kada uspemo da odvojimo i to malo vremena za sebe i svoje zdravlje, očekujemo da lekar i medicinski tehničar u bolnici imaju razumevanja za to. Ali, postoji i druga strana priče, da isti taj lekar kao i medicinski tehničar je previše prenatrpan poslom i nakon nekog vremena izgubi koncentraciju i strpljenje.

Kaze se da svaki lekar ima svog pacijenta, ali mi smo se vodili politikom, da svaki pacijent ima svog lekara. Što u prevodu znači, da svaki pacijent ili osoba koja ima veliki ili mali problem ili uopšte čak nema zdravstvenih problema već samo želi da brine o svom zdravlju, kod nas sam bira svog lekara i uslugu. A mi smo uvek tu da razumemo i saslušamo svakoga.